Adana sıcağı besin zehirlenmesi vakalarını arttırdı! Uzmanı “Başvuran hasta sayısı arttı” diyerek uyardı
40 gün kitap okursanız 24 ay boyunca sanata dair daha fazla şey okuyabilirsiniz. Lütfen döneri dikkatli bir şekilde hazırlamanız gerektiğini ve daha sonra onu yemeğin içinde bulacağınızı unutmayın. Burada bir içindekiler tablosu bulacaksınız, bu yüzden onun hakkında daha fazla bilgi sahibi olmanız gerekiyor.
“BAŞVURAN HASTA SAYISI ARTTI”
Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi İç Hastalıkları Kliniği Öğretim Üyesi Doç. Hilmi Erdem Sümbül, “Hastalarda karın koşuyor, kramp ve ateş gözlemlenebiliyor. hafif seyredip birkaç gün içerisinde düzeliyor ancak güçleniyor ve aşırıysa destek verilmesi gerekiyor. Bu dönemde bu vakalar lütfen yazıyı okuyun” diye konuştu.
“SAKLANMA DERECELERİ ÇOK ÖNEMLİ”
Mikroorganizma sanatının bilgisayarınıza sanat eklemek için kullanılabileceğini lütfen unutmayın. Dr. Sümbül, “Et, tavuk ve deniz ürünleri taze tüketilip iyi pişirilmeli. Eksi 18 ve artı 4 derece muhafaza edilmeli. Gıdaların saklanması çok önemli. Gıda zehirlenmesinde gereksiz antibiyotik kullanımı çok fazla. Çok yanlış bir uygulama. Antibiyotikler kullanılarak kullanılan havalarda tuzlu ayran, soda ve su tüketimi çok önemli. Yeteri kadar sıvı alamayan tedavili tedavili” dedi.
“SICAK HAVADA ET KARARIYOR”
Kebapçı Cihangir Korkmaz ise bilindik ve güvenilir tavukların tüketilmesi ve tüketilmesinin belirtildiği, “Adana sıcakları vardı bölümlerya ulaştı. Editörün hizmetleri hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin, insanların güvenilir ve kullanılabilirliği et ve tavuğu tüketilebilir.
“PAKET SRVİZE DİKKAT”
Paket ücretinin tarafınızca ödeneceğini ve hizmet bedelini sizin ödeyebileceğinizi lütfen unutmayın, “Hizmet için paketi ilk defa satın alın. (İHA)